Auto's
Private lease Renault Arkana

Private lease Renault Arkana

Een private lease Renault Arkana afsluiten betekent zorgeloos in een nieuwe Renault rijden. Dit gebeurd aan de hand van een vast bedrag per maand. Het voordeel is dat alles wordt geregeld en alle kosten inclusief zijn, behalve de brandstof. Maar wat heeft de Renault Arkana precies ?

Dankzij aantrekkelijke prijzen, een goede standaarduitrusting en een moderne techniek is dit een goede basis voor een private lease succes. We kijken naar een aantal andere aspecten.

Design

De Arkana heeft vloeiende lijnen en een zeer stoere stijl. Het weet dezelfde daklijn te behouden als bijvoorbeeld een BMW en dat is voor de Arkana best bijzonder.

Verlichting

Met opvallende dag rijlichten met LED-technologie en een onderscheidend design en de hoge output dragen ze bij aan een actieve veiligheid.

Infotainment

Onder het touchscreen van de Arkana bevinden zich drie fysieke knoppen, allemaal om de climate control te beheersen. Daarnaast hebben ze dit afgewerkt met een metalen rand en in het midden va de knop een digitaal display verwerkt. Ook heeft het twee USB-aansluitingen en een wireless charger groot genoeg voor telefoons.

De interface bestaat uit vier knoppen: telefoon, multimedia, auto en navigatie. De interface is zo ontwikkeld dat je telefoon op een innovatieve manier kan gebruiken in combinatie met de Renault Arkana