Auto's
Putdeksels op een Lamborghini, mag dat?

Putdeksels op een Lamborghini, mag dat?

Deze Lamborghini is zo hard over een paar putdeksels gereden, dat ze door de aanzuigingskracht nu op de wielen zitten. Mag dat?

Putdekselvelgen, er was een tijd dat dat helemaal niet zo raar was op sportieve auto’s. Zo werden ze namelijk geleverd op de Renault 5 Turbo en de Jaguar XJ220. Maar daarna, raakten de grotendeels dichte wielen kennelijk in diskrediet. Niemand deed ze meer. Nou ja, behalve Mercedes dan, in een dappere poging om Maybach weer wat cachet te geven.

Dat is eigenlijk zonde, zo bewijzen deze door Motor1 gespotte pics van een blauwe Lamborghini Aventador SV op deze gunmetal HRE 935’s. In het stervende licht blinken de wielen mooi goudkleurig op. De patta’s passen goed in HRE’s lijn van Vintage Wheels, die alweer in 2012 werd gelanceerd met wielen die leken op de BBS-jes en Campagnolo’s van weleer. Time flies.